Solliciteer nu!

Vacature Advocaat-medewerker familierecht

VBV Advocaten is een enthousiast, groeiend kantoor. VBV Advocaten biedt ijzersterke juridische rechtsbijstand op met name de gebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht in Ermelo en wijde omgeving.
 
VBV Advocaten zoekt een:


ADVOCAAT-MEDEWERKER 
personen- en familierechtelijke praktijk

 

We zoeken jou als je jezelf in het volgende herkent:

Je bent talentvol, ambitieus en ondernemend en je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de groei van ons kantoor. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt en over goede professionele en sociale vaardigheden beschikt. Je bent gespecialiseerd in het familierecht en bij voorkeur heb je de specialisatieopleiding Familierecht van de vFAS afgerond.


Wat kenmerkt VBV Advocaten: 

Je komt te werken binnen een klein en hecht team van enthousiaste mensen die samen een hoge kwaliteit van dienstverlening leveren.


Wat bieden wij:

Een kantoor waar hard gewerkt wordt, maar waar ook aandacht is voor een goede work-life balance en persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en collegiaal en er is veel ruimte voor eigen initiatieven.


Geïnteresseerd?

Mocht je meer informatie over de functie willen, dan kun je contact opnemen met Angelique Verweij, tel. 0341-760 510.

Je gemotiveerde e-mail waarin je aangeeft waarom jij ons team wilt komen versterken, stuur je, voorzien van cv, eventuele referentie(s) en beoordelingen uiterlijk 9 januari 2022 aan:
VBV Advocaten
t.a.v. mevrouw mr. A.J. Verweij
Postbus 330
3850 AH Ermelo
a.verweij@vbvadvocaten.nl

Uiteraard zullen alle sollicitaties strikt vertrouwelijk worden behandeld.

VBV Advocaten

Angelique Verweij