Vragen? Bel ons gerust:0341 - 76 05 10

Transitievergoeding bij ontslag

Als werkgever of ondernemer is het van belang op de hoogte te zijn van diverse wetswijzigingen. Angelique Verweij van VBV Advocaten, specialist in het arbeidsrecht, beschikt over een brede expertise om werkgevers en ondernemers in het juridisch proces te begeleiden en daarbij de laatste ontwikkelingen in het oog te houden. Zoals de gevolgen voor de praktijk na de invoering van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid per 1 januari en 1 juli 2015.

Transitievergoeding
Met de invoering van deze nieuwe wet hebben werknemers vanaf 1 juli 2015 bij ontslag recht op een transitievergoeding. Dit recht geldt ook als een tijdelijk contract niet verlengd wordt. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen op deze regel.

Wanneer u als werkgever of ondernemer wilt weten wanneer u wel of niet een transitievergoeding dient te betalen, of er kosten zijn die u op de transitievergoeding in mindering mag brengen of hoe u de hoogte van de transitievergoeding berekent dan adviseert VBV Advocaten u hierin graag.

Nadere informatie
Wenst u meer informatie? Bijvoorbeeld over de recente wetswijzingen en de gevolgen daarvan voor de praktijk: wanneer bent u bijvoorbeeld een transitievergoeding aan uw werknemer verschuldigd en hoe hoog is de vergoeding? Dan kunt u contact opnemen met Angelique Verweij, specialist in het arbeidsrecht.

U kunt ons gerust bellen op 0341 – 76 05 10 of e-mailen naar a.verweij@vbvadvocaten.nl

Maak nu een
afspraak