Vechtscheidingen

geplaatst op 24 juli 2014

U kunt geen blad openslaan of vechtscheidingen is een van de onderwerpen die daarin wordt besproken. Niet alleen is dit zo in de meer serieuze media zoals de kranten, doch ook in de Glossy’s en Tabloids is dit steeds vaker aan de orde. De aandacht voor vechtscheidingen is met name ook ingegeven door de Kinderombudsman.

 

Laat de kinderen geen slachtoffer zijn van de scheiding van de ouders. Ook bij Bureau Jeugdzorg en overige instanties zijn er steeds meer trajecten die doorlopen kunnen worden door de ouders teneinde als ouder met elkaar te blijven communiceren.

 

Mediation wordt door zowel de Kinderombudsman als thans ook de overheid gepropageerd om een echtscheiding op goede wijze te laten verlopen. Het is dan van belang dat de mediation plaatsvindt door een deskundige. Door de vFAS, zijnde de Vereniging van Familieadvocaten en Scheidingsmediators wordt de nadruk gelegd op de deskundigheid van de vFAS-leden. Niet voor niets worden er diverse cursussen en bijscholingen gegeven aan vFAS-advocaten. Indien u wenst dat uw echtscheiding op goede wijze wordt geregeld alsook indien eventuele gevolgen van de echtscheiding in een later stadium op een goede wijze worden beslecht is het van belang dat u kiest voor een deskundig advocaat, zijnde een vFAS-advocaat. 

VBV Advocaten

Angelique Verweij