Eerste steen nieuw kantoor voor VBV Advocaten

geplaatst op 16 dec 2016
Uit ermelo van nu:

Van Bloemendaal&Verweij Advocaten zijn tijdelijk gevestigd aan de Middelerf op Veldzicht. ,,Maar volgend jaar verhuizen we naar het mooiste plekje van Ermelo,” vertelt Verweij terwijl ze champagne inschenkt.

Leggen eerste steen nieuwe kantoor VBV Advocaten

Aannemer Jan Kraaij heeft overigens de basis van het pand al klaar. Hij bouwt in opdracht van Van den Brink Onroerend Goed op ’t Weitje een gloednieuw gebouw dat naast het kantoor ook een aantal appartementen zal krijgen. Hoewel het weer een beetje somber is, genieten de dames van het Ermelose advocatenkantoor enorm van het beeld. Zij worden de buren van restaurant Van Sprang. ,,We kunnen niet wachten,” lacht Van Bloemendaal. Toch zullen ze nog even geduld moeten hebben. ,,Voor de bouwvak wordt het opgeleverd,” meldt Bert van den Brink. ,,We weten natuurlijk niet wat de winter gaat doen en of er vorstverlet komt, maar in principe moet het voor de zomer lukken,” aldus Kraaij. ,,Ik geniet altijd van koude winters, maar dit jaar niet,” stelt Verweij.

Leggen eerste steen nieuwe kantoor VBV Advocaten

Leggen eerste steen nieuwe kantoor VBV Advocaten

Plannen

Van Bloemendaal en Verweij keken overigens al geruime tijd uit op ’t Weitje. De twee advocaten hadden namelijk jarenlang hun kantoor in het Huis van Barmhartigheid, aan de overzijde van de Stationsstraat. Toch zochten ze een ander pand en hun oog viel op de plannen van Van den Brink. De dames bieden ijzersterke juridische rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht. Ze staan vooral bekend om hun persoonlijke betrokkenheid. ,,We beperken ons natuurlijk niet tot Ermelo, ook mensen uit de regio kunnen bij ons terecht,” aldus de twee advocaten. Vertrouwd in hun werk, maar onwennig met de troffel plaatsten ze maandagmiddag drie stenen op de muur in aanbouw. En natuurlijk liggen de stenen recht, dat hoort bij hun vak. ,,Wat ontzettend leuk is, is dat ook hier gewerkt wordt met lokale ondernemers!” zegt Van Bloemendaal terwijl ze het glas heft en samen met haar collega bekijkt waar straks de entree van hun nieuwe kantoor komt.

Leggen eerste steen nieuwe kantoor VBV Advocaten

Leggen eerste steen nieuwe kantoor VBV Advocaten


VBV Advocaten

Angelique Verweij