Dag van de Scheiding – 12 september 2014

geplaatst op 9 sept 2014Het gegeven dat één op de drie huwelijken strandt is al geen nieuws meer. Echter, de aandacht voor een goede begeleiding bij het eindigen van het huwelijk is nog beperkt. Dit terwijl de gevolgen van een scheiding zowel individueel, als maatschappelijk groot zijn. Reden waarom de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) ook dit jaar weer de ‘Dag van de Scheiding’ organiseert.

Contact
Tijdens de dag van de scheiding kunt u de gehele dag contact opnemen met ons kantoor voor het stellen van vragen of het verstrekken van informatie. U kunt ook een gratis scheidingscheck laten uitvoeren. In de ochtend staan wij graag u telefonisch te woord. Mocht de dag u niet schikken, dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken voor een andere datum. Dit zal een adviesgesprek van een half uur zijn. Neem gerust contact op. Kijk voor meer informatie op www.dagvandescheiding.nl en www.vbvadvocaten.nl.

Geschiedenis
Op 15 september 1976 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Voor de vFas reden om rond deze datum landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding van scheidingen. Het doel is het verbeteren van het proces rondom een scheiding, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

vFAS
De vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators, kortweg vFAS, is een vereniging van advocaten gespecialiseerd in het personen- en familierecht. vFAS-advocaten adviseren en ondersteunen onder meer bij echtscheiding, omgang, alimentatie, gezag en bij andere familierechterlijke zaken. Veel leden, waaronder onze familierechtspecialist, is tevens gespecialiseerd tot advocaat-scheidingsmediator.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, neemt u dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 0341-760 510.
VBV Advocaten

Angelique Verweij