Dag van de Scheiding

geplaatst op 29 aug 2017
VBV Advocaten opent deuren tijdens
‘Dag van de Scheiding’


VBV Advocaten in Ermelo opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook VBV Advocaten doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding opent VBV Advocaten tussen 10.00 uur en 12.00 uur haar deuren voor het publiek. Iedereen kan die dag vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met advocaten en scheidingsmediators. Mocht het op 8 september niet lukken dan kunt u altijd een afspraak plannen op een andere datum. Informatiegesprekken op ons kantoor zijn altijd gratis. De informatiegesprekken duren ongeveer een half uur.

Over de vFAS
De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

VBV Advocaten

Angelique Verweij