Vragen? Bel ons gerust:0341 - 76 05 10

Is uw ontslag rechtvaardig geweest?

Bent u onterecht ontslagen of slachtoffer van een reorganisatie? Dan kunt u beroep doen op het ontslagrecht binnen het arbeidsrecht. Iedere vorm van ontslag is een groot gevolg. Ontslag op staande voet, onterecht ontslag of bedrijfseconomisch. Wanneer dit zich niet op juiste wijze heeft voortgezet, is het raadzaam een advocaat de zaak te laten onderzoeken.

Onze advocaten helpen u bij:

• Een adviesgesprek
• Het gewenste resultaat tussen werknemer en werkgever
• Persoonlijke hulp en transparante inzage in het proces

Er zijn diverse wegen om een werknemer te ontslaan. Heeft u het vermoeden dat dit via onjuiste wegen is verlopen? Dan kunt u via VBV Advocaten uw ontslag aanvechten. Onze advocaten onderzoeken het ontslag en ondersteunen u volledig in de gerechtelijke procedure.

Wanneer rechtvaardig ontslag heeft plaatsgevonden zijn er ook belangrijke zaken samen met een advocaat te regelen. Het verkrijgen van een ontslagvergoeding, uitkeringen of betere ontslagregelingen worden sneller gemaximaliseerd met een deskundige specialist.


Hulp nodig bij uw ontslagprocedure?
Maak een afspraak met Angelique Verweij van VBV Advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij geven graag meer informatie en persoonlijke adviezen.

Voor telefonisch contact kunt u gerust bellen op : 0341-76 05 10 of e-mail naar info@vbvadvocaten.nl

Maak nu een
afspraak