Daniëlle van Bloemendaal

Daniëlle van Bloemendaal is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, faculteit Rechtsgeleerdheid. Na vier jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, heeft zij voor de advocatuur gekozen. Sinds 2000 is zij advocaat.

Daniëlle van Bloemendaal heeft zich vanaf het begin op het familierecht toegelegd. Via vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediator (vFAS) heeft zij de specialisatie-opleiding Familierecht cum laude afgerond. Tevens is Daniëlle van Bloemendaal scheidingsbemiddelaar (mediator). Hiervoor heeft zij eveneens de specialisatie-opleiding van vFAS gevolgd.

In verband met de specialisatie op het gebied van het Personen- en Familierecht heb ik mij op dat gebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd. Op grond van artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur dien ik bekend te maken dat ik mij heb geregistreerd. Als gevolg van deze registratie verplicht ik mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op het gebied van het Personen- en Familierecht (=het geregistreerde rechtsgebied) te behalen.

Daniëlle van Bloemendaal is lid van vFAS en de MfN.
E-mailadres: d.vanbloemendaal@vbvadvocaten.nl.


  

VBV Advocaten

Angelique Verweij