Angelique Verweij

Angelique Verweij is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, faculteit Rechtsgeleerdheid. Tijdens deze studie was zij vier jaar juridisch medewerker bij Leisureplan. Sinds 2002 is Angelique Verweij advocaat.

Angelique Verweij beschikt over ruime (proces)ervaring op het gebied van contracten- en ondernemingsrecht. Daarnaast is Angelique Verweij Grotius-gecertificeerd specialist op het gebied van arbeidsrecht. Voor ontslagzaken en adviezen ten aanzien van arbeidsovereenkomsten is zij dé aangewezen arbeidsrechtadvocaat. Tevens is algemeen civiel recht een rechtsgebied wat Angelique Verweij beheerst en waarop zij zich begeeft. 

Angelique Verweij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

• Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen.

Angelique Verweij is lid van VAARA (Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten in het Ressort Arnhem) en van VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

E-mailadres: a.verweij@vbvadvocaten.nl.   

VBV Advocaten

Angelique Verweij